Amigo Plant
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Amigo Plant is een vooruitstrevende organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied van het telen van potplanten. Wij willen de omgeving laten zien wat een mooie sector de glastuinbouw is en wat er schuilgaat achter deze muren.

Ook zijn we opzoek naar kandidaten die onze passie voor succulenten delen en hier ook hun beroep van willen maken. Voor deze mooie locatie zoeken wij namelijk een collega die wij opleiden tot teeltmedewerker. Benieuwd wat dit inhoudt? Kom langs!

Omschrijving bedrijf

Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 20 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten Succulenten (vetplanten) geteeld in diverse potmaten. Het brede en betrouwbare assortiment wordt afgezet aan de professionele handel: groothandelsbedrijven (cash&carry), tuincentra, bloemisten en retailers.

Ook worden er vele pot-plantcombinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij allerlei feestdagen en de diverse jaargetijden. Door de optimale omstandigheden op onze teeltlocatie in Portugal, kunnen we jaarrond de best mogelijke kwaliteit garanderen voor onze producten. Zelfs in de winterperiode zal uw succulentenpresentatie er zo op z\'n best bijstaan. Zo zorgt Amigo Plant het hele jaar door voor een zuidelijke sfeer op vele vensterbanken in huis en kantoor en voor een mediterraan gevoel op eigen terras of patio. De missie van Amigo Plant is dan ook om trendy vetplanten van hoge kwaliteit op de markt te zetten - tegen een betaalbare consumentenprijs

Amigo Plant

Amigo Plant
Schoutenbosweg 7
1704 PM Heerhugowaard
http://www.amigoplant.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart tussen:
10:00-12:00
13:00-15:00
15:00-17:00

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.