Amigo Plant
(HEERHUGOWAARD)

Wat hebben wij u te bieden?

Een kijkje achter de glazen schermen van de kas op onze locatie in Heerhugowaard Noord.

Ons eigen veredelingsprogramma zorgt voor een vernieuwend en verbeterd assortiment welke deels worden geteeld op deze duurzame locatie. Ook het verbeteren van interne processen zijn onderwerpen waar we ons continu mee bezig houden. Het geautomatiseerde roulerende teeltsysteem is hier een voorbeeld van.

Omschrijving bedrijf

Wat begon als een onschuldige passie voor succulenten groeide uit tot een professionele onderneming met een uitgebreid en hoogwaardig assortiment van verschillende soorten.

Nog net zo bevlogen en betrokken als we toen begonnen, telt ons familiebedrijf inmiddels meerdere teeltlocaties in Nederland en Portugal. Elke dag werken wij met zo\'n 120 medewerkers samen en telt het bedrijf ruim 25 hectare.

Door het gehele proces van veredeling tot transport in eigen beheer te hebben, zijn wij als Amigo Plant in staat om speciale orders te draaien die aansluiten op de specifieke wensen van de klant.

Amigo Plant

Amigo Plant
Schoutenbosweg 7
1704 PM HEERHUGOWAARD
http://www.amigoplant.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - middag
  • di 21/03/2023 - ochtend, middag
  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Afhankelijk van de inschrijvingen zijn er rondleidingen op ma-, di- en vrijdagmiddag om 14:00 uur en dinsdagochtend om 10:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.