Alkmaar Sport
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Welkom bij Alkmaar Sport op de banenmarkt! Wij zijn verheugd om u op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart te laten zien hoe het is om bij ons te werken. Bij Alkmaar Sport staat plezier in sport voorop! We willen zoveel mogelijk mensen in de regio laten sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. We spelen in op de behoeften van onze klanten en bieden een schone, veilige en inspirerende sportomgeving.

Tijdens de banenmarkt nodigen wij u uit om onder het genot van koffie en thee kennis te maken met ons bedrijf. U krijgt een presentatie over wat we doen, wat ons onderscheidt van andere bedrijven en waarom het zo leuk is om te werken bij Alkmaar Sport. Ook bieden we een rondleiding door het pand van sportcomplex De Meent, zodat u onze faciliteiten van dichtbij kunt bekijken. Kinderen zijn ook van harte welkom op de open dag. Op het middenterrein van de 400-meterbaan staan er luchtkussens klaar voor de kinderen en kunnen ze meedoen met de leukste spelletjes! Zo kunt u rustig ervaren wat Alkmaar Sport aanbiedt, terwijl uw kinderen plezier hebben!

We zijn vooral op zoek naar technische mensen, dus als u een achtergrond hebt in techniek, willen we u graag ontmoeten. Ook als u geen technische achtergrond heeft, nodigen we u uiteraard uit om met ons in gesprek te gaan. We bieden mogelijkheden voor allerlei sectoren en een carrière in de sport.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op onze open dag op de banenmarkt. Kom langs en leer ons kennen!

Omschrijving bedrijf

Bij Alkmaar Sport N.V. staat plezier in Sport voorop! Alkmaar Sport zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. We spelen in op de vragen uit de regio en halen drempels weg om de mogelijkheden van sport te vergroten. We verbinden partijen om tot maatschappelijke en economische meerwaarde van sport te komen en bieden een schone, veilige en inspirerende sportomgeving.

Als samenwerkingspartner zijn we het aanspreekpunt en de natuurlijke vindplaats voor sport in de regio. Met onze helicopterview weten we wat er speelt en leeft in de regio en kunnen we een betrouwbare partner zijn die kwaliteit levert.

Onze klanten in de regio zijn enthousiaste sporters, diverse gemeenten, sportverenigingen, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven die ons als adviseurs én als uitvoerders inhuren.

We beheren en exploiteren sportaccommodaties (o.a. sportcomplex Hoornse Vaart, sportcomplex De Meent, Sportpaleis Alkmaar, Outdoorpark Alkmaar en zwembad De Hout) met bijbehorende secundaire dienstverlening in diverse gemeenten. We adviseren gemeenten en verenigingen op het gebied van nieuwbouw en renovatie, de inrichting en het gebruik van sportgebieden en de aanleg, het beheer en het onderhoud van accommodaties en velden.

Alkmaar Sport ondersteunt sportverenigingen op het gebied van hun organisatie, hun maatschappelijke rol, talentontwikkeling, hun accommodaties, de financiën en leden- en kaderwerving. Aan sportverenigingen worden steeds hogere eisen gesteld. Naast het direct inspelen op de wensen van haar leden, vrijwilligers en trainers dient de huidige sportbestuurder óók op de hoogte te zijn van allerlei regels, wetten en maatschappelijk activiteiten.

Onder leiding van ervaren sportcoördinatoren ontwikkelen we sportprogramma’s en coördineren we de uitvoering van sportactiviteiten, -projecten en -evenementen. Deze voeren we uit met gekwalificeerde vakleerkrachten en trainers in samenwerking met verenigingen. In opdracht van gemeenten, scholen en andere organisaties verzorgen we een sportaanbod op maat.

Alkmaar Sport

Alkmaar Sport

Alkmaar Sport
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
http://www.alkmaarsport.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Rondleidingen vrijdagmiddag:
- 13.30 - 14.30 uur
- 14.30 - 15.30 uur
- 15.30 - 16.30 uur

Rondleidingen zaterdagochtend:
- 09.30 - 10.30 uur
- 10.30 - 11.30 uur
- 11.30 - 12.30 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.