Aboma (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Aboma houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Bij Aboma zijn wij al ruim 60 jaar dé expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw- en de verticaal transportbranche.

Aboma Consultancy richt zich op kundige (project)begeleiding en biedt diverse opleidingen binnen de gehele bouwkolom. Bij Aboma Inspections ben je aan het juiste adres voor het keuren van arbeidsmiddelen. Bij Aboma Certification kun je terecht voor het certificeren van managementsystemen en producten. Deze combinatie maakt ons dé ideale partner voor betrokken bedrijven en (branche)organisaties.

Ons doel? Het sámen verbeteren van veiligheid en kwaliteit! Onze kracht is die van samenwerking en (langdurige) partnerschap. Niet alleen vanuit de organisatie, maar ook vanuit de praktijk.

Aboma (Locatie Crescendo)

Aboma (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://aboma.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.