45 jaar Verwol Complete Interieur Realisatie
(Opmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Zien hoe wij het kantoor van Google maken? Ontmoet, leer, kijk en drink een biertje bij Verwol!

Je krijgt een rondleiding in ons ‘ideale kantoor’, komt in contact met Verwol medewerkers, ziet de fabriek en hebt alle ruimte om de vragen te stellen die je wilt. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent. We hebben diverse openstaande vacatures, bieden stages en mogelijkheden voor een traineeship. Als je interesse hebt in 1 van deze mogelijkheden schroom dan niet om dit bespreekbaar te maken en je CV vast mee te nemen!


Omschrijving bedrijf

Wij maken het ideale kantoor waarin mensen comfortabel, productief en gezond kunnen werken. Dit doen wij door een perfecte akoestiek, luchtkwaliteit, licht en temperatuur te realiseren. Wij maken hier systeemwanden, (klimaat)plafonds, akoestische oplossingen en maatwerk meubilair voor. Wil je zien hoe wij dit doen? Kom dan kijken bij ons in Opmeer.

45 jaar Verwol Complete Interieur Realisatie

45 jaar Verwol Complete Interieur Realisatie
De Veken 21
1716 KE Opmeer
http://www.verwol.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

We zien je graag op vrijdag 24 maart. Je kunt binnen lopen vanaf 14.00 uur, om 14.30 uur start het programma. Rond 16.30 uur sluiten wij af met drankje en een hapje. We kijken uit naar je komst.
Mocht je graag kennis willen maken maar komt vrijdag de 24e je niet uit? Bij genoeg deelname gaan we ook zaterdag op voor bezoek. Stuur dan een mailtje aan astrid.jonker@verwol.nl. We houden je dan op de hoogte.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.