Mijn bedrijf wil meedoen

U heeft een bedrijf of organisatie in Noord-Holland Noord en u komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn uw team komen versterken, inwoners of (nieuwe) klanten. De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf.

Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met ons) een boeiend programma op. Dit kan op één of meerdere dagen. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

Samen met u promoten we deze dag bij geïnteresseerden. Via diverse on- en offline campagnes enthousiasmeren wij bezoekers voor deze week. Als u dat ook doet, maken we er samen een prachtig evenement van!

Aanmelden

Uw bedrijf aanmelden kan t/m zaterdag 25 maart 2023

Mijn bedrijf aanmelden

Velden met * zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens

(min. breedte/hoogte 100 px, max. breedte/hoogte 1000px, max. 200 kB, jpg of png, transparante of witte achtergrond)

Informatie voor uw bezoekers


Uw gegevens
(worden niet op de website gepubliceerd)
Aanmeldingen van bezoekers worden naar uw e-mailadres gestuurd. Door u aan te melden voor kbbbd geeft u de organisatie toestemming u op de hoogte te houden over kbbbd en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Aanvullende informatie
(wordt niet op de website gepubliceerd)