Mijn bedrijf wil meedoen

U heeft een bedrijf of organisatie in Westfriesland en u komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn uw team komen versterken, inwoners of (nieuwe) klanten. De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen van maandag 7 t/m zaterdag 12 oktober 2019 is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf.

Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met ons) een boeiend programma op. Dit kan op één of meerdere dagen. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.
Samen met u promoten we deze dag bij geïnteresserden. Via diverse on- en offline campagnes enthousiasmeren wij bezoekers voor deze week. Als u dat ook doet, maken we er samen een prachtig evenement van.

Aanmelden

Uw bedrijf aanmelden kan t/m zondag 6 oktober 2019

Mijn bedrijf aanmelden

Velden met * zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens(min. breedte/hoogte 100 px, max. breedte/hoogte 1000px, max. 200 kB, jpg of png, transparante of witte achtergrond)

Informatie voor uw bezoekers

Uw gegevens
(worden niet op de website gepubliceerd)
Aanmeldingen van bezoekers worden naar uw e-mailadres gestuurd.

Aanvullende informatie
(wordt niet op de website gepubliceerd)