Mijn bedrijf wil meedoen

U heeft een bedrijf of organisatie in Westfriesland en u komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn uw team komen versterken, inwoners of (nieuwe) klanten. De Kom Binnen bij Bedrijven Dag van maandag 7 t/m zaterdag 12 oktober 2019 is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf.

Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met ons) een boeiend programma op. Dit kan op één of meerdere dagen. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.
Via diverse on- en offline campagnes verbinden we u met de bezoekers waarbij de registratie online plaatsvindt via www.kbbbd.nl.

Wilt u, naast de Kom Binnen bij Bedrijven Dag, het hele jaar rond in contact komen met jong talent? Of wil jij, als jonge werkzoekende, gedurende het hele jaar in contact komen met bedrijven uit de regio? Kijk dan eens op de website van WerkBij Westfriesland. WerkBij is het platform waar talenten en bedrijven uit West-Friesland elkaar vinden, boeien en verbinden!