Mijn bedrijf wil meedoen

Het aanmelden voor bedrijven voor de editie van 20 t/m 25 maart 2023 is gesloten.

Heeft u een eigen bedrijf of organisatie of werkt u voor een van de mooie bedrijven in Noord-Holland Noord? Open dan uw deuren in 2024, nét als veel andere regionale bedrijven!

Blijf op de hoogte van de volgende editie.

Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! U bepaalt zelf op welke dag(en) en tijden u de deuren opent en wat u bezoekers wilt laten zien. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

Om een zo groot mogelijk succes van jullie open dag(en) te maken, helpen wij u om een zo boeiend mogelijk programma op te stellen. 

Om zoveel mogelijk bezoekers te trekken promoten we de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen onder inwoners in heel Noord-Holland Noord. Via diverse on- en offline kanalen en met verschillende campagnes enthousiasmeren we bezoekers om bedrijven te bezoeken in deze week. Doet u dat ook? Dan maken we er samen een succesvol evenement van!

Communicatie Toolkit

Aanmelden

Helaas, bedrijven kunnen zich niet meer aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.
Blijf op de hoogte van de volgende editie.