Mijn bedrijf wil meedoen

Heeft u een eigen bedrijf of organisatie of werkt u voor een van de mooie bedrijven in Noord-Holland Noord? Open dan uw deuren tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart 2023, nét als veel andere regionale bedrijven!

Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. U bepaalt zelf op welke dag(en) en tijden u de deuren opent en wat u bezoekers wil laten zien.

Om een zo groot mogelijk succes van jullie open dag(en) te maken, kunnen wij u helpen om een zo boeiend mogelijk programma op te stellen. Dit kan op één of meerdere dagen. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

Om zoveel mogelijk bezoekers te trekken promoten we de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen onder inwoners in heel Noord-Holland Noord. Via diverse on- en offline kanalen en met verschillende campagnes enthousiasmeren we bezoekers om deel te nemen deze week. Doet u dat ook? Dan maken we er samen een succesvol evenement van!

Aanmelden

Uw bedrijf aanmelden kan t/m woensdag 15 maart 2023

Mijn bedrijf aanmelden

Velden met * zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens

(min. breedte/hoogte 100 px, max. breedte/hoogte 1000px, max. 200 kB, jpg of png, transparante of witte achtergrond)

Informatie voor uw bezoekers


Uw gegevens
(worden niet op de website gepubliceerd)
Aanmeldingen van bezoekers worden naar uw e-mailadres gestuurd. Door u aan te melden voor kbbbd geeft u de organisatie toestemming u op de hoogte te houden over kbbbd en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Aanvullende informatie
(wordt niet op de website gepubliceerd)