Ervaringen

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen worden deze editie groter dan ooit!

In 2017 zijn we gestart in West-Friesland, inmiddels doen bedrijven in heel Noord-Holland Noord mee en uit alle sectoren mee!

Ervaringen van bedrijven:

''Door de groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw personeel. De KBBBD was een mooie gelegenheid om ons bedrijf voor te stellen.'' Sylvana Kuster, Veko Lightsystems.

''Bezoekers vonden het ontzettend leuk om het verhaal van het ontstaan van de Bongerd te weten, waarom we de dingen doen zoals we doen en om een kijkje achter de schermen te nemen.'' Mariska Dekker, Capfun de Bongerd.

''Naast dat wij iedereen een kijkje in ons bedrijf en onze installaties wilden geven, hebben wij ook meegedaan om nieuwe medewerkers te werven voor onze openstaande vacatures voor monteurs, projectleiders en werkvoorbereiders. Meerdere bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om na de rondleiding een sollicitatiegesprek te voeren, wat een groot voordeel is van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.'' Thom Goedhart, Jongejans Luchttechniek.

Video impressies:

Krijg in onderstaande video een impressie van de open dag(en) van afgelopen editie (2022) bij Amigo Plant, The Fallon Hotel Alkmaar, Hoekstra Opleidingen, Van der Valk Hotel Texel, Horizon Zorgcentrum, CYSO Group, Create, FB Hout, Helden van Staal en GP Groot.

Kijk de NHNEXT uitzending over de KBBBD terug.

Ook de wethouders EZ uit de gemeenten Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Schagen zijn enthousiast!

Compilatie Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022 / incl. logo | YouTube

NHNEXT Uitzending KBBBD

Oproep wethouder Tessa Augustijn

Oproep Wethouder Robert te Beest

Oproep Wethouder Arthur Helling

Oproep Wethouder Simco Kruijer

Compilatie Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022 - lange versie | YouTube