Over KBBBD

Nieuwe datum 2019: maandag 7 t/m zaterdag 12 oktober 2019

De Westfriese gemeenten voeren tussen 2015-2019 een Regionale Economische Agenda (REA) uit. De essentie van de REA is het borgen en versterken van de economische vitaliteit in de regio. Een initiatief daarbinnen is de Kom Binnen bij Bedrijven Dag! Een initiatief dat de economie en arbeidsmarkt stimuleert. Inwoners, bedrijven, ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen zoeken de verbinding om Westfriesland een energieke impuls geven. De winst van verbinden!

KBBBD  is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, WerkBij Westfriesland, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).

Vragen of meer informatie?

Neemt u dan contact op met projectleider Ronald Koenen via ronald.koenen@werksaamwf.nl of 06-81410608.

Wilt u, naast de Kom Binnen bij Bedrijven Dag, het hele jaar rond in contact komen met jong talent? Of wil jij, als jonge werkzoekende, gedurende het hele jaar in contact komen met bedrijven uit de regio? Kijk dan eens op de website van WerkBij Westfriesland. WerkBij is het platform waar talenten en bedrijven uit West-Friesland elkaar vinden, boeien en verbinden!

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag 2018 is een initiatief van:

Westfriesland Gemeenten Ontwikkelingsbedrijf NHN WerkBij Westfriesland Westfriese BedrijvenGroep
Werkgevers Servicepunt Noord-Holland Noord