Zaffier

Overheid & Semi-overheid

Over Zaffier

Wie is Zaffier?

Je wilt graag grip houden op je eigen situatie. Maar wat als er iets gebeurt in je leven waardoor dit (tijdelijk) niet lukt? Je hebt bijvoorbeeld zorgen over je inkomen of je wilt inburgeren in Nederland. Woon je in de gemeente Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo of Uitgeest? Dan ondersteunt Zaffier je bij al je vragen over werk, geldzaken of inburgering.

Zaffier ondersteunt inwoners bij werk, geldzaken en inburgering

Met een groot netwerk en goed opgeleide specialisten maken we gebruik van kansen en talenten. En gaan we voor ontwikkeling. Binnen en buiten de regio. Inwoners kunnen op ons terugvallen. Inwoners hebben één aanspreekpunt en kunnen makkelijk bij ons terecht. Fysiek of online.

We kijken samen naar wat er nodig is. Zo houden inwoners zelf grip op de situatie en de ondersteuning die zij krijgen. Wetten, regels en beleid geven grenzen. Maar zijn niet allesbepalend. Het gaat erom dat de inwoner zelf weer verder kan. Ook al is dat met wat ondersteuning. Het is ons doel dat iedereen mee doet. Dat iedereen in de maatschappij een plek krijgt. Met genoeg financiële middelen om van te leven. Een plek waar iemand tot zijn recht komt. Maar tot die tijd, doen we het samen.

Want samen kom je verder!

Wat is er te doen?

Zaffier opent de deuren op dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 15.00 – 17.00 uur. Tijdens deze middag vertellen wij je graag wat wij als Zaffier doen. En welke diverse werkzaamheden wij allemaal uitvoeren. Er is deze middag een informatiemarkt met vrije inloop tussen 15.00 en 17.00 uur, hier kan je met medewerkers van Zaffier in gesprek. Daarnaast organiseren wij tussen 16.00 en 16.45 uur rondleidingen door het pand.

De open dag is dit jaar op locatie Noord, Hertog Aalbrechtweg 32 in Alkmaar. Parkeren is op deze locatie lastig, wij adviseren om met de fiets te komen of de auto te parkeren bij Sportcomplex Hoornse Vaart of station Alkmaar Noord. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.

Video

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
15.00 - 17.00 uur
woensdag 19 maart 2025
15.00 - 17.00 uur

Gegevens

Tel: 088 40 46 000
E-mail: post@zaffier.nl
Website: https://www.zaffier.nl/

Adres
Hertog Aalbrechtweg 32
1823 DL Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in