Over Velison Wonen

Wij zijn Velison Wonen, een woningcorporatie in de gemeente Velsen. Wij staan midden in die samenleving, die wijk, die straat. Onze huurders wonen er, onze huizen zijn hun thuis. Samen met hen en verschillende partners zetten we ons vol in om onze huurders zich thuis te laten voelen. In hun huis en in de buurt waar ze wonen.

Wij doen mee om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen, omdat we merken dat meedoen in de veranderende maatschappij voor steeds meer huurders zelfstandig niet meer lukt. Dat doen we bijvoorbeeld door te zorgen voor betaalbaarheid, door te helpen bij betalingsachterstand en andere vormen van wonen op een manier die bij hen past. Dag in dag uit; van IJmuiden tot Velsen-Noord en van Velserbroek tot Santpoort-Noord. Een prachtige plek tussen steden als Amsterdam en Haarlem.

Dit doen we elke dag met veel plezier met 45 medewerkers binnen 7 teams. Zo werken er bij ons van servicemedewerkers, frontoffice medewerkers, opzichters en verhuurmakelaars tot financial controllers en projectleiders.

Ook nieuwsgierig wat wij doen, kom gezellig binnen bij Velison!

Wat is er te doen?

Op donderdag 21 maart van 13.00 tot 18.00 uur zetten wij graag onze deuren open voor werkzoekenden, studenten en leerlingen die graag een kijkje nemen in het dynamische werk van een woningcorporatie.

Wat kun je die middag verwachten

  • Onze medewerkers vertellen graag meer over hun functie.
  • Ga met een medewerker op pad naar één van onze complexen (start op het hele uur)
  • Een rondleiding door het pand met diverse activiteiten (start op het hele uur)
  • De koffie en wat lekkers staat klaar!

 

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
13.00 - 18.00 uur

Gegevens

Tel: 0255535786
E-mail: financien@velisonwonen.nl
Website: https://www.velisonwonen.nl/

Adres
Sluisplein 25
1975 AG IJmuiden

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in