Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Overheid & Semi-overheid

Over Veiligheidsregio Noord-Holland Noord


Ontdek Veiligheidsregio Noord-Holland Noord
Bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat veiligheid centraal: we streven naar het minimaliseren van risico’s en het beperken van leed en schade bij incidenten in de hele regio. Dit doen wij met ongeveer 600 medewerkers en 1200 brandweervrijwilligers; van centralisten bij de 112 meldkamer, de brandweer of op de ambulance tot experts crisisbeheersing, ICT-deskundigen en ondersteunende functies. We hebben uiteenlopende kennis en disciplines in huis en werken samen met diverse (crisis)partners, zoals de politie,  waterschappen, de Marine, gemeenten, ziekenhuizen, etc.

Onze mensen
Als professionals van VRNHN staan we in dienst van het grote geheel en hebben we tegelijkertijd oog voor de individuele behoeften van inwoners. We zijn strategisch én operationeel, actief bezig met voorbereiden en bestrijden. Bij ons werken mensen die niet zomaar in één hokje passen. Onze medewerkers hebben vaak brede interesses en kijken in de eerste plaats naar wat mensen nodig hebben. Koele professionals met een warm hart, die midden in de maatschappij staan. Op welke afdeling je ook komt, wat voor werk je ook doet, onze medewerkers hebben één ding gemeen: wij willen echt iets kunnen betekenen voor een ander. We helpen als de nood het hoogst is. Voor de samenleving en voor elkaar.

Meer weten
Ontdek jouw mogelijkheden bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en draag bij aan een veiligere toekomst voor onze regio! Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram. Ook hebben we een YouTube-kanaal met diverse filmpjes over ons werk, klik hier.

Wat is er te doen?

De deur staat open
Op woensdag 20 maart zetten wij tussen 10.00-16.00 uur de deur open voor werkzoekenden en studenten. Zo kun je kennismaken met de verschillende afdelingen die werken aan voorbereiding, bestrijding en ondersteuning tijdens een crisis of een ramp. Afdelingen die zich tijdens de dag presenteren zijn:

 • Crisisbeheersing
 • Geneeskundige Hulpverlening Organisatie in de Regio (GHOR)
 • Kennis & Informatie Brandweer
 • Risicobeheersing Brandweer
 • Meldkamer Noord-Holland (112)
 • Stafbureau Bestuur en Directie
 • Zorg- en Veiligheidshuis
 • Financiën, Kwaliteit & Juridische Zaken
 • HRM
 • Informatiebeheer & ICT
 • Communicatie & Business Intelligence
 • Facilitair, Huisvesting & Inkoop

Onze collega’s (van voor en achter de schermen) staan klaar om jou te vertellen én te laten zien wat werken bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord betekent, over de trainingen en opleidingen voor vakbekwaamheid, materialen en apparatuur die gebruikt worden tijdens crises en rampen. Via Virtual Reality kun je zelf ervaren hoe brandweermensen te werk gaan in een woning / kantoor. Ook is er kleding te zien van al onze verschillende crisisfunctionarissen en officieren van dienst die ingezet worden tijdens een ramp en/of crisis. Deze mensen kun je op straat tegenkomen en herkennen aan hun jassen.

Op de parkeerplaats zijn onze materialen te bekijken die gebruikt worden in een opgeschaalde crisissituatie:

 • Mobiele Commando Unit (MCU) staat ter plaatse en toont een scenario van een (natuur)ramp en hoe dit verder wordt aangepakt.
 • Grootschalige Geneeskundige Bijstand voertuig Ambulancezorg
 • Commando Plaats Indicident (CoPi) unit

 

Video

Openingstijden

woensdag 19 maart 2025
Open van 10.00 - 16.00 uur

Gegevens

Tel: 072 - 567 5010
E-mail: info@vrnhn.nl
Website: https://www.vrnhn.nl/

Adres
Hertog Aalbrechtweg 22
1823DL Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in