Over Trinitas college – Johannes Bosco

Johannes Bosco is de vmbo locatie van het Trinitas College.

Vanuit het perspectief van kansen die wij de leerlingen bieden, keuzes die de leerlingen zelf kunnen maken en kwaliteit waar wij samen met onze leerlingen voor gaan, heeft Johannes Bosco zijn onderwijsprogramma opgebouwd. De school heeft drie onderwijsrichtingen: de mavo, de ontdekkende leerweg en de beroepsgerichte leerwegen. Dit zijn drie verschillende leerwegen, allen met een eigen karakter en passend voor leerlingen met een tl/ha, tl, kb/tl, kb, bb/kb en bb -advies. Johannes Bosco beschikt over een prachtig gebouw met moderne lokalen, ruime praktijklokalen met de nieuwste apparatuur en een fantastische sporthal.

Het Trinitas College en het Regius College zijn per 1 januari 2022 bestuurlijk gefuseerd en zijn verdergegaan onder de vlag van de Pontis Onderwijsgroep

Wat is er te doen?

Ontdek de wereld van onderwijs bij JB – Kom Binnen bij Bedrijven Dagen!

Ben je geïnteresseerd in een carrièreswitch naar het onderwijs? Overweeg je een zij-instroom traject of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er in een school aan toe gaat? JB opent zijn deuren voor jou! Wij richten ons op:

  • Potentiële zij-instromers: Ben je aan het oriënteren op een baan in het onderwijs? Bij ons kun je een unieke blik werpen op de dynamiek van het onderwijs.
  • Lokale gemeenschap: Wij nodigen iedereen uit de omgeving uit om te zien hoe inspirerend en waardevol vmbo-onderwijs is. Ervaar onze trots en passie voor dit type onderwijs.

Wat bieden wij?

  • Een exclusieve tour: Neem een kijkje achter de schermen bij JB. Ontdek onze school en de prachtige praktijkpleinen.
  • Ervaar het zelf: Voor serieuze geïnteresseerden in een onderwijsbaan bieden wij de kans om een dag mee te lopen. (Op afspraak)

Mis deze unieke kans niet om de wereld van het onderwijs van binnenuit te ervaren. Wij verwelkomen je graag bij JB tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
woensdag 20 maart 2024
16.00 - 17.00

Gegevens

E-mail: t.dejonker@trinitascollege.nl
Website: https://trinitascollege.nl/

Adres
Hectorlaan 7
1702CL Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in