Sandfirden Technics

Metaal & Techniek

Over Sandfirden Technics

Sandfirden Technics levert al 65 jaar succesvol in binnen- en buitenland complete generatorsets en voortstuwingsets met een Scania of AGCO Power motor. Zo bieden wij buiten de vertrouwde diesel motoren ook motoren die draaien op duurzame brandstoffen zoals, LNG en methanol. Daarnaast vertegenwoordigen wij milieuvriendelijke watergesmeerde Thordon lagers, Lehmann batterij systemen en Sandfirden Duopac stuurmachines.

Specialist in maatwerk voor WKK’s en generatorsets

Onze R&D afdeling is gespecialiseerd in het engineeren en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor verschillende sectoren, zoals de luxe jachtbouw, zeevaart, binnenvaart en visserij. Maar ook voor de utiliteitbouw, glastuinbouw en biogassector. De constructieafdeling zorgt naast de generatorsetbouw ook voor het inbouwen van motoren aan eigen kade. In onze proefstand worden de producten uitgebreid gecontroleerd op koeling capaciteit, voortstuwingsbelasting en elektrisch vermogen. Op deze manier kunnen we onze klanten gedurende het hele proces ondersteunen.

Altijd de juiste oplossing voor maritieme- en industriële sectoren

  • Generatorsets voor de scheepvaart en agrosectoren
  • Warmtekrachtkoppeling (WKK) voor de agrosectoren
  • Marine methanol, LNG en Stage V diesel motoren
  • Industrie biogas, aardgas en diesel motoren
  • Sandfirden Duopac stuurmachines
  • Lehmann batterijsystemen
  • Thordon lagers

Wat is er te doen?

Kom tijdens de KBBBD een kijkje nemen bij Sandfirden Technics. Wij maken en bewerken Scania en AGCO Power motoren/generatorsets voor in de maritieme en industriële sectoren. We vertellen je graag meer over de werkzaamheden en hoe leuk het is om bij ons te werken! Tijdens een rondleiding door ons pand krijg je alle afdelingen te zien. Wij leggen het gehele proces uit van het ontwerp op onze R&D afdeling tot het maken van de producten in onze werkplaats.  Na afloop kun je, als je dat wilt, een speeddate aangaan met een van onze HR-medewerkers en afsluiten met een hapje en drankje.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!

Zien we jou ook vrijdag 22 maart? Tot dan!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
13:00-17:00

Gegevens

Tel: 0227513613
E-mail: info@sandfirden.nl
Website: https://sandfirden.nl

Adres
Haventerrein 1
1779GS Den oever

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.