Intermaris

Overheid & Semi-overheid

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland één van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. Maar onze medewerkers zijn minstens zo belangrijk.

Meer dan alleen woningen verhuren

Als woningcorporatie doen wij meer dan alleen woningen verhuren. Zo steken we veel tijd in contact met onze huurders, verduurzamen en onderhoud van de woningen en de leefbaarheid in onze wijken. Wil jij een kijkje achter de schermen? Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen bieden wij jou deze mogelijkheid!

Werken bij Intermaris

Ook vertellen we je graag meer over werken bij een woningcorporatie. Bij Intermaris krijg je als medewerker veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. Zowel binnen als buiten jouw functie. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Zoals een loopbaanbudget. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. We werken maximaal 36 uur per week, zodat er voldoende tijd is voor thuis. Er is veel aandacht voor jouw vitaliteit. Denk aan gratis fruit in de kantine en een vitaliteitsbudget. Daarnaast vinden we werkplezier belangrijk en ook dát merk je bij Intermaris!

Kom binnen bij Intermaris

Ben jij benieuwd wat een woningcorporatie allemaal doet naast het verhuren van woningen? Wij vertellen je hier graag meer over! Kom bij ons binnen op vrijdag 22 maart. Je vindt ons kantoor aan de Maelsonstraat 12 in Hoorn. We maken graag kennis met jou!

Wat is er te doen?

Intermaris doet veel meer dan alleen woningen verhuren. Verschillende afdelingen binnen onze corporatie nemen jou op 22 maart graag mee op tour door Intermaris. Van 11.00 tot 15.00 uur zetten wij onze deuren open voor jou.

Programma
We bieden deze dag een veelzijdig programma aan waarin je kennismaakt met het brede werkveld van een woningcorporatie.

Bekijk wat onze collega’s van de technische dienst in hun bus bewaren. Drink koffie met de medewerkers van de afdeling Bewoners & Leefbaarheid en hoor over hun werk in de wijk.

Deel zelf een woning in. Welke keuzes zou jij maken? Ervaar welke stappen gezet worden om een woning naar energielabel A te verduurzamen. Ontdek wat voor projecten we in Hoorn en Purmerend hebben en wat Intermaris doet aan onderhoud van woningen.

Dompel je onder in de veelzijdige wereld van woningcorporaties middels een quiz, een filmpje, een gezellig praatje, dillema’s en interessante weetjes over de organisatie.

Ook studenten zijn welkom om te komen kijken
We bieden diverse mogelijkheden voor stages aan. Daarnaast is het leuk om te bekijken of Intermaris bij jou past als toekomstige werkgever!

Graag tot ziens op 22 maart.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
11.00 - 15.00 uur

Gegevens

Tel: 088 25 10 100
E-mail: info@intermaris.nl
Website: https://www.intermaris.nl

Adres
Maelsonstraat 12
1624NP Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in