HGG Profiling Equipment B.V.

Metaal & Techniek

Over HGG Profiling Equipment B.V.

We master 3D profiling

Ambachten automatiseren om de wereld van staal de vrijheid te bieden om te creëren

Bij HGG draait alles om vrijheid. We delen graag onze kennis, terwijl we strategische samenwerkingen vormen om zelfs nog grotere vrijheden te bieden aan onze klanten. Het is onze missie om vakmanschap te automatiseren en daarmee de wereld van staal de vrijheid bieden om te creëren! Onze snijmachines zijn aanwezig in ’s werelds grootste constructie-, scheepsbouw- en offshorebedrijven én binnen de process piping industrie. Wij durven dit te garanderen, doordat we de door ons ontwikkelde machines en software iedere dag inzetten in onze eigen snijbedrijven.

Op dagelijkse basis zijn wij bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D profilering, en denken we voortdurend mee in de wensen van onze klant. De kracht van HGG komt voort uit de synergie van onze twee verschillende entiteiten, een deel van het bedrijf focust zich op het ontwikkelen en produceren van machines, het andere deel van het bedrijf voert 3D profilering als service uit.

Wat is er te doen?

Wij leiden je graag rond binnen het snijbedrijf waar wij kunnen kijken hoe de robotarmen van onze machines de metalen profielen bewerkt. Wij hebben tevens een ruimte ingericht waarbij een buizenconstructie als puzzel in elkaar gezet kan worden. Ook worden er presentaties gegeven door onze trotse collega’s waar onze machines voor worden ingezet.

Wij gaan je meenemen in de ontwikkeling van de machines, robotisering en snijwerk van metalen profielen. De HGG collega’s zullen enthousiast vertellen wat HGG Profiling uniek maakt als wereldwijde markleider in 3D Profilering in het prachtige West-Friese land!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
13:00 - 17:00 uur
zaterdag 22 maart 2025
9:00 - 13:00 uur

Gegevens

Tel: 0227-504030
E-mail: info@hgg-group.com
Website: https://hgg-group.com/nl/

Adres
Zuidrak 2
1771SW Wieringerwerf

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in