DOSS Event Support

Marketing & communicatie

Over DOSS Event Support

In 2017 richtten Mirella Doss en Gerjon Rooker DOSS Event Support op: een evenementenbureau waarbij community-building, maatschappelijke waarde en citymarketing de standaard ingrediënten zijn. We geloven niet in puur commerciële evenementen: de opdracht moet in de basis écht iets bijdragen aan een doel, boodschap of verandering.

De oprichting ontstond na onze jarenlange samenwerking bij communicatiebureau RAADHUIS. Hier komt direct aan het licht wat DOSS Event Support uniek maakt: ons hele team heeft een achtergrond in marketing. We weten onze projecten daarom heel goed te vertalen naar het grote publiek dat vaak nog onbekend is met onderwerpen als cultuur, erfgoed, duurzaamheid en theater. Een voorbeeld: we bouwen een brug tussen twee kerktorens om het verhaal van het kerkgebouw te vertellen, een plek waar normaal alleen een klein publiek op afkomt. Een spectaculaire publiekstrekker zet de stad op de kaart en zorgt dat de bezoeker verrast wordt met het verhaal en op toegankelijke wijze in aanraking komt met cultuur en erfgoed.

We hebben met DOSS Event Support al zoveel gaafs mogen doen! Naast ieder jaar Kaeskoppenstad in Alkmaar, realiseerden we ook Klim naar de Hemel (2018) en Klim naar het Licht (2019). Beide evenementen trokken honderdduizenden bezoekers. Ook Wonderlicht, Fonkelstad, UPfest, Het Grote Pietenhuis en het Kersthuis zijn onderdeel van ons eigen dossier. Dit jaar, in 2024, voegen we daar nog een nieuw evenement aan toe: we brengen Swim to Fight Cancer voor het eerst naar Alkmaar!

Naast deze projecten wisten we ook zalen te vullen voor TedX Alkmaar of Het Ondernemersgala. En geloof het of niet: er is nog veel meer, maar daar vertellen we je graag meer over tijdens je bezoek aan ons!

Wat is er te doen?

Kom een kijkje nemen bij ons achter de schermen, op ons kantoor. Hier begint de route naar een evenement; van creatieve ideeën tot het in de puntjes uitwerken van producties.
Heb je interesse in een samenwerking met ons of ben jij de ervaren projectmanager of communicatie stagiair die we zoeken? Dan is dit een mooie kans om kennis te maken met het team en onze projecten!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
14.00 tot 18.00

Gegevens

E-mail: wendy@doss.nl
Website: https://www.doss.nl

Adres
Kerklaan 9
1829 BS Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in