CleanSpace Cleanrooms B.V.

Metaal & Techniek

Over CleanSpace Cleanrooms B.V.

Vanuit de overtuiging om meer innovatie én toegevoegde waarde voor de klant, medewerkers en maatschappij te bieden, zijn Peter van Wieren en Alex Jansen medio 2021 CleanSpace Cleanrooms gestart. Deze gedachte en aanpak bleek een schot in de roos. Opdrachtgevers willen meer waar voor hun geld en minder onvoorziene verrassingen, en medewerkers, bouwpartners en leveranciers willen projecten doen waar zij met plezier en trots hun geld mogen verdienen. CleanSpace Cleanrooms laat zien dat bouwen ook een feestje kan zijn.

Wij hebben decennia lange ervaring m.b.t. het advies, het ontwerp en de bouw van cleanrooms voor de zorg, farmacie, bioscience en semiconductor/high-tech industrie. Voorbeelden zijn operatiekamers, apotheken, bereidings- en verpakkingsruimten voor medicijnen, inspectie- en ultraclean fabricage ruimte voor de computerchip/high-tech industrie.

Wij hebben ook voor ASML, van Azië tot Amerika, modulaire cleanrooms en cleanbenches ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. ASML is de producent van ´s werelds meest geavanceerde microchipmachine die door alle grote chipfabrikanten (zoals Intel, TSMC, Samsung) wordt gebruikt. Het is CleanSpace Cleanrooms in deze 2,5 jaar tijd gelukt uit te groeien tot de nieuwe en serieuze topspeler in de Nederlandse cleanroommarkt.

CleanSpace Cleanrooms beschikt over een eigen productiefaciliteit in Middenmeer waar we prefab bouwkundige cleanroom elementen produceren, zoals HPL wand- en plafondsystemen, doorgeefkasten, HPL meubilair, plenums en Laminar Air Flow kasten. We hebben de beschikking over alle disciplines die voor cleanroom bouw noodzakelijk zijn: Advies (logistiek en werkprocessen), Bouwkunde (wanden, plafond, vloeren, deuren, ramen, meubilair), Werktuigbouwkunde (HVAC installaties), Elektrotechniek (verlichting en overige laagspanningssystemen, Meet- en regeltechniek (control en monitoringsystemen), ICT, Technische gas- en vloeistofsystemen, Schone werkbanken, Validatie- en meten en Beheer en onderhoud.

Wat is er te doen?

Tijdens de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN DAGEN  stellen wij ons bedrijf met plezier open voor belangstellenden, iedereen is van harte welkom!

We beginnen met een kopje koffie of thee met wat lekkers en een presentatie over wie we zijn en wat we doen. Daarna volgt een uitgebreide informele rondleiding door ons kantoor en de fabriek. Tijdens en ná de rondleiding is er uiteraard alle ruimte voor het stellen van vragen of om meer informatie in te winnen over het bedrijf en de eventuele carrièremogelijkheden.

Op dit moment hebben wij plaats voor een:

  • Projectleider / engineer Elektrotechniek Laagspanning
  • Projectleider / engineer Bouwkunde
  • Uitvoerder
  • Verkoopadviseur Cleanrooms
  • Verkoopadviseur / Ondernemer Schone werkbanken

Ben jij iemand die aan een van bovenstaande functieprofielen voldoet, laat het ons dan weten. Ook als je niet per direct beschikbaar bent of als je je nog aan het oriënteren bent op een mogelijk nieuwe uitdaging, nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend met ons kennis te maken.

Heb je interesse in een openstaande functie, neem dan bij voorkeur je CV mee.

Heb je wel interesse in een functie binnen ons bedrijf, maar ben je deze week niet in de gelegenheid om ons bedrijf te bezoeken, stuur dan een mailtje naar: info@cleanspacecleanrooms.com dan maken we graag een aparte afspraak met jou.   

Voor ons zijn VAKMANSCHAP, PASSIE, TROTS EN PLEZIER IN EN OP HET WERK meer dan woorden. De mensen die nu bij ons werken en die wij zoeken, zijn uit dit hout gesneden. Wij zorgen verder natuurlijk voor goed salaris, persoonlijke ontwikkeling en uitstekende teamsfeer/-saamhorigheid. Het belang en de behoeften van het thuisfront wordt daarbij nooit uit het oog verloren.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
08:30 - 12:30 uur
14:00 - 16:30 uur
dinsdag 19 maart 2024
08:30 - 12:30 uur
14:00 - 16:30 uur
woensdag 20 maart 2024
08:30 - 12:30 uur
14:00 - 16:30 uur
donderdag 21 maart 2024
08:30 - 12:30 uur
14:00 - 16:30 uur
vrijdag 22 maart 2024
08:30 - 12:30 uur
14:00 - 16:30 uur

Gegevens

Tel: 0621617164
E-mail: info@cleanspacecleanrooms.com
Website: https://www.cleanspacecleanrooms.com/

Adres
Havenkade 16
1775 BA Middenmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.