Over Barcol-Air

MAAK KENNIS MET DE WERELD VAN LUCHTVERDEELTECHNIEK & REGELTECHNIEK!

Barcol-Air is een organisatie die actief is binnen het vakgebied van binnenklimaattechniek. Met onze technische producten en systemen zorgen wij ervoor dat de gebruikers van gebouwen kunnen rekenen op een goed én gezond binnenklimaat. Een belangrijk gegeven, want daardoor presteren mensen beter tijdens hun werk of studie en kunnen zij erop vertrouwen dat de omgeving waarin zij bijvoorbeeld wonen of sporten veilig en duurzaam is. Of het nu gaat om de school bij jou om de hoek of de hoogste woontoren in Nederland: onze technische oplossingen kom je overal tegen!

Binnen onze organisatie geloven we sterk in samenwerking. Als team zetten we ons in voor onze gezamenlijke doelstellingen en staan we voor het leveren van moderne, technische oplossingen bij een optimale dienstverlening. Dit doen we vanuit onze locatie in Purmerend waar dagelijks ruim 80 collega’s werkzaam zijn. Hier is ook onze eigen productie-omgeving te vinden, waar wij producten samenbouwen en indien nodig voorzien van passende regeltechniek. Barcol-Air is een erkend leerbedrijf, samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar onze technische oplossingen? Kom dan op 19 of 20 maart (vol) langs bij ons in Purmerend!

Nu al meer weten? Bekijk dan via deze link de bedrijfsfilm van onze overkoepelende holding HC Groep.

Wat is er te doen?

Op dinsdag 19 of woensdag 20 maart (vol) zetten wij onze deuren open voor geïnteresseerden!

We ontvangen je met een lekkere kop koffie of thee en laten je via een korte presentatie kennismaken met ons bedrijf. Vervolgens nemen we je  op een informatieve rondleiding. We tonen je hierbij onze eigen productie-omgeving, de magazijnen, maar ook onze eigen, unieke testfaciliteiten zoals de klimaatkamer. Heb je vragen? Stel ze vooral, we beantwoorden deze graag!

Kortom, maak tijdens de KBBBD op een laagdrempelige manier kennis met onze luchttechnische en regeltechnische producten en systemen, wie weet een vakgebied waarvan jouw hart ook sneller gaat kloppen!!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
14:00 - 15:30 uur


Gegevens

Tel: 0299 689 300
E-mail: barcol-air@hcgroep.com
Website: https://www.barcol-air.nl/

Adres
Cantekoogweg 10-12
1442LG Purmerend

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.