Ontdek hoe onze regio werkt tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

Van maandag 20 en zaterdag 25 maart openden bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Tijdens deze week hebben ruim 10.000 bezoeken plaatsgevonden.

In 2024 is de volgende editie. Binnenkort wordt de nieuwe datum bekend gemaakt!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Aanmelden voor bezoekers

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat dat bedrijf bij jou om de hoek precies doet? Of op zoek naar een leuke baan of toffe stageplaats? Meld je aan als bezoeker voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen en ga langs bij de prachtige en innovatieve bedrijven in onze regio. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. 

Aanmelden voor bedrijven

Bent u trots op uw bedrijf en wilt u dat laten zien? Het aanmelden voor bedrijven is op dit moment gesloten. KBBBD is dé uitgelezen kans om werkzoekenden, leerlingen, studenten, familie, vrienden en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met uw bedrijf!

Er doen al 327 bedrijven mee!